BSF Grupper+

BSF

BSF er studenterforeningen for alle biofysikere, og andre interesseret og hvem der nu har lyst til at kigge forbi. Der er i høj grad fokus på sociale arrangementer og foreningen er derfor også et glimerende sted at møde biofysikere på tværs af årgangene.

Admins

Boeje
Julius
Svend
Tazzi

BSF

Indret gruppeforsiden

Gruppe-administratorer kan selv indrette forsiden via Administrér-interfacet. Læs meget mere om mulighederne i hjælp-sektionen.

Biofysisk StudenterForening, BSF


kontakt til studenterforeningerne


BSF er studenterforeningen for alle biofysikere, og andre interesseret og hvem der nu har lyst til at kigge forbi. Der er i høj grad fokus på sociale arrangementer og foreningen er derfor også et glimerende sted at møde biofysikere på tværs af årgangene.


Lokaler


Studenterlokalerne er lokaliseret i kælderen på Niels Bohr Instituttet. Man skal derfor være opmærksom på at det kræver studiekort at komme ind uden for de normale arbejdstider.


Vejen til lokalet:

1. Gå ind i midterbygningen på NBI

2. Derefter ned ad trappen, og igennem døren

3. Så lille smule til højre og drej så ned ad gangen til venstre

Så ligger BSF's lokaler på venstre hånd :-)


Arrangementer


Det årlige højdepunkt i BSF må siges at være hytteturen, hvor biofysikere fra nær og fjern mødes og i samlet flok tager afted på en uforglemmelig weekend. Traditionelt afholdes den i foråret.


Derudover er der naturligvis de årstidsbestemte fester som påskefrokost, julefrokost, semesterstartsfest, sommerfest med mere, så som den årlige dyst mellem de fire studenterforeninger (ASF, BSF, FSF og GSF)


Endelig er der hyggeaften fredag i ulige uger.
Kontakt


Den letteste måde at komme i kontakt med BSF er selvfølgelig at møde op til et af arrangementerne, men derudover er også muligt at sende en mail til

BSF @ fys.ku.dk eller besøge BSF's facebook profil.


Links:

Biofysik på NBI


Mailingliste

BSF @ fys.ku.dk

Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2019 PSI