Ladcykel Grupper+

Ladcykel

Admins

Kanne

Ladcykel

Indret gruppeforsiden

Fysisk fagråd har fået en ladcykel, som alle studerende kan låne til aktiviteter på studiet.


På dette link http://www.nbi.dk/~sdz360/booking_af_ladcykel/ kan du se cyklens kalender. Her kan du selv tjekke om cyklen er ledig der hvor du gerne vil bruge den.


For at booke den skal du skrive en mail til studentercyklingnbi@gmail.com med navn, formål og evt. gruppering der skal bruge cyklen. Du få svar tilbage med om cyklen er ledig og hvordan du får fat i nøglen.
Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2019 PSI