GSF Grupper+

GSF

Togatorsdag, bordfodbold, drinks og special-øl

Admins

Bhf
Majbritt

Der er ikke planlagt flere begivenheder i GSF.

Sker der noget i gruppen, som alle skal vide? Så kan det være en god ide at oprette en event, så alle får det skrevet i kalenderen :)

Download

GSFkalenderen giver dig en oversigt over events. Du kan selv tilføje nye begivenheder eller rette i de eksisterende begivenheder.

Du kan også downloade kalenderen eller importere den til din Google calendar.

Download GSFkalender

Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2019 PSI